A Samsung Galaxy S24 Ultra az egyik legjobb okostelefon lesz a jövő évben, és ezt már most biztosra vehetjük. Samsung évről évre eltalálja a lényeget, és a készülékei rendszerint elismerést kapnak. Gondoljunk csak a Galaxy S23 Ultra, az A54 és a Z Flip 5 modellekre az idei évből. A vállalat pontosan tudja, mit csinál, de úgy tűnik, az új csúcsmodellnek lehetnek némi gondjai.

A Samsung Galaxy S24 Ultra fényképezőgépének optikai zoom képességei korlátozottak lehetnek; Furcsa lépés készülődik?

Információk szerint a Samsung nem tervezi beleépíteni a 10x optikai zoomot a Galaxy S24 Ultrába, ami komoly visszalépés lenne. Sokáig ez az extra funkció volt az egyik megkülönböztető jellemzője a cég csúcskészülékeinek. A digitális zoomhoz képest sokkal jobb képeket lehetett készíteni vele. Most azonban úgy tűnik, hogy a Samsung 5x optikai zoomra cseréli le a 10x-es változatot.

A Samsung Galaxy S24 Ultra fényképezőgépének optikai zoom képességei korlátozottak lehetnek; Furcsa lépés készülődik?

Nem biztos, hogy mindenki számára jelent majd problémát a 10x optikai zoom hiánya, de személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az évek során jelentős mértékben fejlődött ez a technológia. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az információk még nem hivatalosak, tehát lehetséges, hogy a Samsung végül mégis meggondolja magát a Galaxy S24 Ultrával kapcsolatban.

A Galaxy S24 Ultra és kisebb testvérei 2024 elején kerülnek bejelentésre. Mivel hamarosan a negyedik negyedév is elkezdődik, érdemes lesz figyelemmel követni a fejleményeket. Mi mindenről, amit megtudunk, értesíteni fogjuk titeket.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!