A legújabb hírek szerint a Samsung továbbra sem állítja le az S21 FE, azaz a “Fan Edition” sorozatot. Indiában hamarosan megérkezik a frissített modell, melyet Snapdragon 888 lapkával és kibővített szoftvertámogatással vérteztek fel. Nézzük meg a részleteket!

Samsung Galaxy S21 FE 2023

Az indiai piacon az S21 FE kizárólag Exynos 2100 lapkával került forgalomba. A Samsung nemrég bejelentette, hogy frissített változatot készít az említett modellből, melynek szívében a Snapdragon 888 lapka dobban. A teaser már felkerült a webre, ahol a bemutatóval kapcsolatos szivárgások is megtalálhatóak. Úgy tűnik, az okostelefon 2023-as kiadásáról van szó, amit hosszabb szoftvertámogatással látnak el. Alapértelmezetten az Android 13 fut rajta, így a várható frissítések időtartama 4-5 év lehet.

Snapdragon 888

Az új változat egy friss színben, a „Navy Blue” árnyalatban debütál, míg a többi specifikáció változatlan marad. Az S21 FE tehát továbbra is 6,4 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X képernyővel, 120Hz-es frissítési rátával és Full HD+ felbontással rendelkezik. A 4500 mAh kapacitású akkumulátor 25W-os vezetékes és 15W-os vezeték nélküli töltést támogat.

Még nem világos, hogy a Samsung globálisan is piacra dobja-e a frissített modellt. Azonban biztosnak tűnik, hogy a modell utódja a hónap végén debütál. Az S23 FE a Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 modellekkel együtt várható, melyek globális szinten érkeznek.