Az elmúlt három évben drasztikusan megváltozott a távmunka és a távoli együttműködés, ahol olyan vállalatok, mint a Lenovo, fontos szerepet játszottak. Ebben az összefüggésben kiemelkedik a ThinkSmart View Plus, egy önálló csapatmunka eszköz, ami a Microsoft Teams Display felületére lett tanúsítva.

Lenovo ThinkSmart View Plus

Ez az eszköz a Windows 11 rendszert használó készülékekkel működik együtt, elősegítve a hibrid munkavégzést és növelve a termelékenységet, a rugalmasságot és az együttműködést. A készülék világszerte néhány piacon már júliusban elérhető, az ára pedig 2345 dollártól indul (körülbelül 805 ezer Ft).

A ThinkSmart View Plus egy 27 hüvelykes multitouch kijelzővel integrált készülék, amely tulajdonképpen egy minden-egyben PC, beépített webkamerával, hangrendszerrel és kiváló minőségű mikrofonokkal.

„A készülék azért jött létre, hogy növelje a személyes hatékonyságot, és rugalmas, személyre szabott Microsoft Teams Display élményt nyújtson, extra biztonsági funkciókkal felszerelve. Lehetőséget ad a Teams beszélgetésekhez, naptárakhoz és fájlokhoz való hozzáférésre, és a felhasználók csatlakozhatnak a találkozókhoz a készülék segítségével.”

Lenovo ThinkSmart View Plus

Új intelligens együttműködési funkció is elérhető, mint például a “hotdesking”, amellyel a felhasználók gyorsan megtalálhatják a rugalmas munkahelyeket, hívásokat kezdeményezhetnek, ad-hoc találkozókat szervezhetnek és csatlakozhatnak a személyes Teams élményhez. Miután csatlakoztak, az alkalmazottak zökkenőmentesen váltogathatnak otthoni és munkahelyi irodájuk között, bonyolult beállítások nélkül.

Prémium hangrúd is része a készüléknek, amely két 5W-os hangszórót és egy 4 mikrofonos mátrixot integrál. A 4K IRGB kamera automatikus kamerabeállításokkal és MI biztonsági funkciókkal rendelkezik, biztosítva a tiszta és élénk képeket.