A Samsung már régóta ismerős a divatvilág márkáival való együttműködésben. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Musette vagy a Thom Browne. Most egy új partnerséget jelentettek be a Lacoste-tal, amelyet sokan ismernek a “krokodilos” emblémájuk miatt.

Samsung és Lacoste

A Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 modellekhez készült Lacoste kiegészítőket dobnak piacra. Az együttműködés a városi kultúrára fókuszál, és nagy hangsúlyt fektet a divat és sport világára. Az egyedi telefonhuzatokat a Lacoste jellegzetes krokodilos logója díszíti. A Samsung France és Lacoste közös reklámkampányának arca az online sztár, Sally, akinek a poszterei már felbukkantak Franciaországban.

Samsung és Lacoste

A Samsung Experience Store-okban és a Champs-Elysees-en található Lacoste üzletekben is találkozhatunk ezen egyedi kiegészítőkkel. Az együttműködés első hetében a Samsung francia weboldalán promóciós ajánlatok várják a vásárlókat. Minden Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 vásárlásához ingyenes Lacoste huzatot és 150 euró (kb. 56 000 Ft) bónuszt kínálnak a régi telefonjuk beszámításakor, ráadásul egy Galaxy Buds 2 Pro fülhallgatót is mellékelnek.

Samsung és Lacoste

Azoknak, akik a Samsung online boltjában döntenek a 256 GB-os Flip 5 különleges színű változata mellett, további 100 euró (kb. 37 500 Ft) kedvezményt kínálnak. A Fold 5 vásárlói pedig még nagyobb kedvezményre számíthatnak: 200 eurót (kb. 75 000 Ft) spórolhatnak meg, de ez csak a Cobalt, 256 GB-os változatra érvényes.